تبلیغات
کُنــج خــونه - مطالب فروردین 1393
تازه های کُنــج خــونه
ما که کلاً مخلص انواع گراتن هستیم، حالا هرچی پختش ساده تر باشه بیشتر مخلصشیم....این اَزوناشه!!!!!!


ادامه مطلب

طبقه بندی: آموزش تصویری آشپزی ملل

تازه های کُنــج خــونه


ترجمه فارسیش می شه: سس فلفل قرمز شیرین تایلندی

این سس فقط از قسمت نوک باریک یک نوع از فلفل تایلندی، شبیه فلفل قرمز خودمان؛ اما کاملاً شیرین (و البته بدون بوی تند فلفل)، تهیه می شه و داخلش پر از پایپ (ترکیب گوشت و تخم) همین فلفل هست . غلیظه و حالت چسبنده ای داره و همون طور که روی عکس لببلش می بینید، جون میده برای کنتاکی و غذاهای گوشتی سرخ شده. طعم اون کمی شیرین (نه از نوع شیرینی شکر بلکه از نوع شیرینی پاپریکا) است و بوی خاصی می ده که فکر کنم مربوط به نوع فلفلشه

مواد تشکیل دهنده ای در پشت لیبل ذکر شده: فلفل قرمز تایلندی، شکر، آب، نمک، تنظیم کننده اسیدی،  سیر و تغلیظ دهنده نشاسته ذرت هست.

من از این سس در پاستا، غذاهای برشته، سس سالاد و املت گوجه فرنگی استفاده می کنم که خیلی خوب می شه. امیدوارم شما هم از تجربش لذت ببرید. 




طبقه بندی: خوراکی های خاص!!!
برچسب ها: چاشنی های خاص

تازه های کُنــج خــونه

این غذا معروفترین نوع طبخ کدو در کشور ترکیه هست که تقریباً در همه کشورها جای خودش را باز کرده و جون می ده برای میهمانی های با کلاس عیدانه شما.....


ادامه مطلب

طبقه بندی: آموزش تصویری آشپزی ملل
برچسب ها: آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();