تبلیغات
کُنــج خــونه - فیش فینگر
تازه های کُنــج خــونه
به مناسبت ورودمون به سال جدید، این غذای خوشمزه رو تقدیم دوستانم می کنم....


تهیه این غذا هم راحته هم سریع و در نهایت به نتیجه مطلوب می رسیم چون قلق خاصی نداره.ما که جاتون خالی هراز گاهی این غذا را درست می کنیم و یه دل سیر از خجالت خودمون در میایم چون این غذای محبوب آقای شوهره....

ماهی تیلا پیا 4 تکه
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری
پنیر پارمسان 150 گرم
زعفران دم کرده 1 ق غ

خیلی ساده فیله های ماهی را به اندازه یک بند انگشت و حالت نواری برش میدیم...


توی یک کاسه تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و فیله ها را توی این مخلوط می غلطانیم...


توی ظرف دیگه آرد سوخاری را با پنیر پارمسان قاطی می کنیم و فیله ها را از مخلوط تخم مرغ خارج کرده و داخل آرد و پنیر خوب می غلطانیم جوری که تمام بدنه فیله ها به آرد و پنیر آغشته بشه...


حالا فیله ها را توی حمام روغن سرخ می کنیم...


وقتی طلایی شد، اونها را روی دستمال کاغذی قرار میدیم تا روغن اضافشون  کشیده بشه...

این غذا رو هم با نان می شه سرو کرد هم به عنوان دیپ کنار  پاستا....


امتحان کنید، پشیمون نمی شید... نوش جان

رسپی:گروه آشپزی ظروف تفلون تابان




طبقه بندی: آموزش تصویری آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();