تبلیغات
کُنــج خــونه - استیک گوشت
تازه های کُنــج خــونه

و این هم یک غذای محبوب اروپائی...



اول از همه بگم که استیک مدل های مختلفی داره و همه انواع مدلش به میزان زمان سرخ شدن گوشت وابسته هست.

من قصد دارم نوع میدل(یعنی دو سوم گوشت پخته و یک سوم وسط آن نیمپز است) را آموزش بدم...

مغز ران گوساله 500 گرم

سس بالزامیک+ سس خردل +سس باربیکیو +سویا سس +روغن زیتون، 5 ق غ

دانه فلفل سیاه 1 ق غ

کره 2 ق غ

پیاز 1 عدد

کیوی 2 عدد

نمک به میزان دلخواه

گوشت باید قطور باشه(حداقل 4 سانت) پس لطفاً از انتخاب گوشتهایی با ضخامت کم جداً خودداری کنید چون نهایتاً بیفتک تحویل خواهید گرفت نه استیک!

گوشت را با بیفتک کوب خوب له می کنیم تا نزیدیک 1 سانت از قطرش کم بشه

حالا سس خردل را به تمام پشت و روی گوشت می مالیم

... و سس بالزامیک

... و سس باربیکیو

... و سویا سس

... و روغن زیتون

کمی دانه فلفل سیاه را می کوبیم و روش می پاشیم (من معمولاً از پودرهای آماده فلفل سیاه استفاده نمی کنم چون  وقتی هر کسی که دانه فلفل را خودش پودر کنه، می فهمه که فلفل عجب لعبت خوش عطر و طعمیه!)

زیر و روی گوشت را از پیاز خلالی و  کیوی حلقه شده پر می کنیم

درب ظرف را می بندیم و تا 2 ساعت دیگه نزدیکش هم نمی شیم...

یک ظرف چدن یا مسی انتخاب می کنیم. خوب اجازه میدیم روی گاز داغ بشه. 2 قاشق کره را همراه یک قاشق روغن زیتون توی ظرفه می ریزیم و تا کره ذوب شد فوراً گوشت را داخل آن می گذاریم و فقط 5 دقیقه اجازه می دیم تا سرخ بشه 

کمی نمک روی آن می پاشیم و با کمک یک قاشق مرتباً گوشت را فشار می دیم تا آب اضافی سریع تر خارج شه...

بعد نوبت اونور گوشته که همین کار را تکرار می کنیم (نمک + فشار دادن با قاشق)

نکته ای که مونده اینکه برای استیک  رِیر (لایه رویی گوشت سرخ می شه  لایه میانی نیمپز و مغز گوشت خام می مونه. این پرطرفدارترین نوع استیکه) 3 دقیقه زمان می دیم

برای استیک میدل 5 دقیقه

و استیک کاملاً پخته 10 دقیقه کافیه

هر سه نوع لذید و خوشمزه و آبداره اما من به شخصه نوع میدل را به همه نوع دیگه ترجیح می دم.





طبقه بندی: آموزش تصویری
برچسب ها: آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();