تبلیغات
کُنــج خــونه - بورک گوشت
تازه های کُنــج خــونه
اینم یه غذای معروف از کشور ترکیه که باذائقه ما ایرانی ها سازگاره....



گفتم که این غذای محبوب دربار ترکان  عثمانی بوده و تازگی ها تو کشور ما هم جای ویژه ای پیدا کرده. این غذای خوشمزه و البته ساده را از وبلاگ لیدی الهام عزیز گرفتم و چون قیافش خیلی اشتها برانگیز بود، سریع درستش کردم و الان تقدیم حضورتون شده...

خمیر یوفکا یک ورق دایره ای بزرگ یا 4 ورق مثلث
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک و فلفل و دارچین به میزان دلخواه
پنیر پیتزا یا ماتزارلا 100 گرم
کره 50 گرم
آب ولرم به میزان لازم
فلفل دلمه ای 1 عدد

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. خیلی ساده ، مواد گوشت را مثل مایه ماکارانی (البته بدون رب) درست می کنیم (گوشت را با پیاز تفت داده و ادویه های مورد نظر را داخلش می  ریزیم ). در نهایت فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و داخل مایه می ریزیم(من ازفلفل دلمه ای رنگی استفاده کردم تا چهره غذا زیباتر باشه)
کمی از خمیر یوفکا را به اندازه ظرف مورد نظرمون برش می دیم و با اسپری آب ولرم مرطوبش می کنیم (در حدی که حالت نرم و چسبنده ای بگیره) و بعد کمی از کره مذاب را روش می ریزیم. مایه گوشت را روی آن ریخته و کمی پنیر روی آن قرار میدیم....همین کار را بصورت لایه لایه مثل لازانیا تکرار می کنیم....
یک ربع توی فر میره تا دورش طلایی بشه و 3 دقیقه هم زیر حرارت گریل فر قرار می دیم تا روش برشته بشه...
غذای ما آمادست...دورش کرانچ و وسطش کاملاً نرم و پخته ، سبک و بسیار خوشمزه....نوش جان
اینم برشش



طبقه بندی: آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();