تبلیغات
کُنــج خــونه - کن پانا
تازه های کُنــج خــونه
اینم یه نوشیدنی عالی و فوق العاده و البته پرکالری و انرزی زا...



کن پانا به زبان ایتالیایی یعنی قهوه پر خامه که طعم جدید و دلچسبی از اسپرسو را به شما تقدیم می کنه

خامه قنادی یا خامه فرم گرفته خانگی  2 ق غ
قهوه اسپرسو یک سوم شات

بهتره تازه  قهوه را دم کرده باشیم یا اگه مونده داریم داغش می کنیم و همونطوری داغ داغ یک سوم شات را اسپرسو می ریزیم...


نحوه دم کردن اسپرسو را در پست بعدی می گم
ما بقی فضای شات را از خامه فرم گرفته پر می کنیم، چون اسپرسو داغه و خامه سرد، بلافاصله خامه میاد بالا و یه واریاسیون فوق العاده  را تشکیل می ده و هرچی بیشتر صبر کنید رنگ ها مرزبندی بیشتری را پیدا می کنند...(بدیهیه هرچه از مقدار خامه کم کنید،از کالری و شیرینی نوشیدنیتون هم کم کردید و از اصل کن پانا فاصله می گیرید پس بیخیال رژیم....)


الان آماده سروه مخصوصاً که من عـــــــــــــــــــــــاشــــــــق این حالت ابروبادیشم


اما اگه جلوی مهمون می گذارید نیاز به تزیین داره پس برای زیبایی بیشتر، چند ثانیه صبرکنید تا خامه کمی بالاتر بیاد و رویه سفید رنگی بر سطح شات ببنده و بعد روی آن کمی پودر قهوه الک کنید


یه چیپس دارچینی قهوه ای هم می تونه قیافشو بهتر کنه به شرطی که باهاش یه پیچ کوچولو روی خامه بدیدو اونو کنار شات تکیه بدید


درست کنیدو از تجربش لذت ببرید





طبقه بندی: آموزش تصویری

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();