تبلیغات
کُنــج خــونه - کاپ کیک انبه
تازه های کُنــج خــونه
هوووووووووووووووووم. به به یعنی می میرم برا همه چزای انبه ای ... مخصوصاً کیکش


این رسپی خارق العاده را از وبلاگ هانی شف عزیزم گرفتم و چون عجیب، رنگ بوی انبه ای می داد سریع دست به کار شدم

انبه 3 عدد

تخم مرغ: 3 عدد

کره: 1/2 پیمانه

آرد: یک و نیم پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودر: 1 ق غ

جوش شیرین:1/3 ق ج

وانیل: 1 ق چ

من تمام مواد را تقسیم به 3 کردم و حدود 12 تا کاپ کیک گرفتم (پس ازاین کارا هم میتونیم بکنیم)

فر را با دمای 380 درجه روشن کرده تا گرم شود.کره نرم شده در محیط رو با شکر  خوب می زنیم تا مخلوط بشن

تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین. (یکی که جذب شد بعدی رو اضافه کنین)

 آرد و بیکینگ و جوش شیرین رو هم با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط بشه

بعد وانیل رو می ریزیم دوباره مخلوط کرده و نهایتاً پوره انبه رو می ریزیم و دوباره باهمزن خوب مخلوط می کنیم

کپسولها را در قالب گذاشته و یکقاشق ازمواد را در هر کپسول می ریزیم و برای 40 دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار می دیم. 

بعد از آماده شدن بذارین 10 دقیقه توی فر خاموش بمونه ، بعد از فر خارج کنین.
اینم نمای بافت فوق العادش...
اینم یک ساعت پس از پخت!!!!

رسپی:http://hanichef.blogfa.com/post/82




طبقه بندی: آموزش تصویری کیک و شیـــرینـــی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();