تبلیغات
کُنــج خــونه - ژله نیمرو
تازه های کُنــج خــونه
به راحتی دوستانتون را سر کار بگذارید....



این از اون دسرهاییه که من عاشق نمک تصویریشم. خیلی هم ساده و راحت درست می شه...

ژله پرتقال 4 ق غ
آب جوش 8 ق غ
پودر ژلاتین 2 ق غ ( اگه نداشتید ازنصف بسته ژله آلوئه ورا استفاده کنید)
شیر 1 لیوان

اول پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کرده...
به روش بن ماری (یعنی روی بخار کتری) ذوبش می کنیم تا مایع شفافی بدست بیاد (اگه ژلاتین نداشتید، ژله آلوئه ورا را با شیر مخلوط و به همین ترتیب بن ماری کنید)
ظرف سرو را انتخاب می کنیم و دو سوم مخلوط را داخل آن می ریزیم و اجازه می دیم تو یخچال ببنده (من از ماهیتابه استفاده کردم تا کمی طبیعی تر بشه) بقیه مواد را داخل  محیط آشپزخانه بگذاریدکه باهاش کار داریم...

ژله پرتقال را با 8 ق غ آب در حال جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا شفاف بشه و بعد قاشق قاشق مایع را داخل قالب دایره ای کوچک، مثل جا تخم مرغی یخچال می ریزیم (می تونید مثل من از چند پوسته تخم مرغ ساده به عنوان قالب استفاده کنید )
اجازه میدیم تا خوب خودشونو بگیرند (تقریباً یک ربع تا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه) و بعد ژله ها را با احتیاط از پوسته یا قالب جدا می کنیم.
اونها را توی ظرف سرو که ژله داخلش گرفته، بطور نا منظم قرار می دیم و ما بقی  مخلوط ژلاتین و شیر را بهش اضافه می کنیم....
و بعد از نیم ساعت تبدیل به یه ماهیتابه پر از نیمرو می شه (برای طبیعی تر شدن قیافش بعضی جاهاش را با کارد ببرید، ما که طاقت نیاوردیم)




طبقه بندی: آموزش تصویری دسر و پیش غذا

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();