تبلیغات
کُنــج خــونه - بال مرغ انگلیسی
تازه های کُنــج خــونه
chicken wing یا بال مرغ به روشهای مختلفی طبخ میشه و ساده ترین و البته معروفترین روش انگلیسیش توسط بیت بزرگ ابداع شده که امروز تقدیم حضورتون می شه....
آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس


 1 قاشق چایخوری پوره سیر

 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق غذا خوری سس خردل 

1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 

1/2 قاشق چای خوری فلفل سفید

2 قاشق چای خوری زیره 

1قاشق غذا خوری کنجد خام

8 تکه بال مرغ،(که در روش اصلیش سر بال گرفته نمی شه اما من این کار را کردم)

برای سس :

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1 قاشق غذا خوری سیر خرد شده

2 قاشق غذا خوری ادویه مخلوط (جوزهندی+تخم گشنیز+کاری+نمک)

4 قاشق غذاخوری کره 

 1قاشق غذا خوری سرکه سفید



در یک کاسه متوسط، تمام مواد لازم غیر از مواد سس را مخلوط می کنیم و بال مرغ ها را پس از شستشو، برای 2 ساعت داخلش استراحت می دهیم...

آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس

تابه را روی حرارت بالا گذاشته و کمی روغن داخلش می ریزیم و مرغ های طعم دار شده را داخل اون سرخ می کنیم(همینکه کمی طلایی بشن کافیه) در این مرحله شما می تونید بال ها را در فر برشته کنید تا کمی رژیمی تر بشه،برای 45 تا 50 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد

آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس

حالا سس را درست می کنیم...اجازه میدیم کره در دمای محیط نرم بشه و با روغن زیتون مخلوطش میکنیم تا خوب داد و ستد عطری داشته باشن، بعد ادویه را با سرکه سفید مخلوط کرده و داخل مخلوط روغن و کره میریزم و با این سس بال های سرخ شده برای 10 دقیقه روی حرارت ملایم دم می دهیم...همین

آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس

غذای ما آماده شد....نوش جان

رسپی از: www.foodnetwork.com




طبقه بندی: آموزش تصویری آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();