تبلیغات
کُنــج خــونه - گراتن مرغ و بادمجان
تازه های کُنــج خــونه
ما که کلاً مخلص انواع گراتن هستیم، حالا هرچی پختش ساده تر باشه بیشتر مخلصشیم....این اَزوناشه!!!!!!


با این رسپی به راحتی شکم 2 نفر گرسنه پر خور و 3 نفر گرسنه شیکِ کم خور،ر می شه...
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 پیمانه
بادمجان 3 عدد بزرگ
سینه مرغ خرد شده
گوجه فرنگی 1 عدد بزرگ
ذرت نصف پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
پیاز متوسط 1 عدد
آرد 1/5 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک و فلفل به میزان دلخواه

اول پیاز را نگینی خرد کنید و با سینه مرغ خرد شده (که سایز خرد شدنش بسته به میلتونه) کمی تفت بدید...


بعد بادمجان را نگینی خرد کنید(می تونید بجاش از کدو هم استفاده کنید) و به مواد اضافه کنید تا کمی تفت بخوره...


بعد از یکی دو دقیقه گوجه، ذرت و فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و باز مخلوط کنید تا جمعاً 5 دقیقه مواد سرخ بشن و در نهایت نمک و فلفل را روی مخلوط می پاشیم... مواد را کنار می گذاریم تا کمی خنک بشه


توی ظرف دیگه تخم مرغ و آرد و بکینگ پودر را ویسک کنید...


شیر را به مواد اضافه و با همزن برقی می زنیم تا مایع شل و روانی بده...


مواد سرخ شده را داخل مخلوط می ریزیم...


کمی پنیر پیتزا روش می ریزیم و به مدت 45 دقیقه (تا زمانی که دورش برشته و طلایی بشه) توی طبقه فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد اجازه می دیم گریل بشه...



اگر به میزان مناسب پخته شده باشه خودش خود به خود از ظرف جدا می شه و دور تا دورش نیم سانتی با ظرف فاصله می گیره.


آخر سر بعد از پخت، گراتن این شکلی می شه...


با سس گوجه فرنگی و سس سفید تزئینش کنید

و... نوش جان کنید



طبقه بندی: آموزش تصویری آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();