تبلیغات
کُنــج خــونه - کیک عشقولانه
تازه های کُنــج خــونه
اینم یه کیک پر از قلب، تقدیم به تمام دوستان گلم....به مناسبت سال 93



این کیک خیییییییلی ساده هست. در واقع هم ساده و هم مظلوم، آخه من این کیکو واسه ولنتاین پخته بودم اما چون وقت نشد، موند تو لیست انتظار تا اینکه الان تقدیمتون کردم...
اولین گام اینه که شما کیکی وانیلی  درست کنید و توش یک قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید، تا کیکتون بعد از پخت، قرمز رنگ بشه. دلیل این که از کیک وانیلی استفاده می کنیم اینه که این کیک با هر فیلینگ و کراست دیگه ای سازگاره و از طرفی چون در این کیک دو بار مرحله پخت را داریم اصلاً  فرمش خراب نمی شه و متلاشی نمی شه. در واقع کیک خیلی مقاوم و خوش عطر و خوشمزه ایه (برای چگونگی تهیه کیک وانیلی اینجا را کلیک کنید)
بعد از پخت کیک شما این شکلی می شه:


صبر کنید تا کمی سرد بشه و با قالب قلب، اون را قالب بزنید....


مازاد اون را کنار بگذارید تا باهاش کیک چوبی قلبی درست کنید...
اینجا شما می تونید کلی قلب کاسب بشید. روشون را سلفون بکشید تا هوا نخوره و عطر خوبش کم نشه...تا بریم برای کیک پایه....

حالا می ریم سر وقت کیک پایه، کیک وانیلی یا کیک ساده یا هر نوع کیک دیگه ای را می تونید برای پایه کار انتخاب کنید. اما از اونجائیکه من عااااااشق کیک پرتقالیم و پست اون را قبلا قرار دادم اما نه بصورت تصویری، اینه که کیک پرتقالی را برای پایه انتخاب کردم که روی هم رفته یک کیک وانیلی پرتقالی داشته باشم....
دوباره می گم مواد لازم برای کیک پرتقالی

تخم مرغ عدد

 شکر 1.5 لیوان

پوست رنده شده پرتقال 2 عدد

 آب پرتقال طبیعی لیوان

 روغن مایع لیوان

 ماست ق غ

 آرد لیوان

 بیکینگ پودر ق چ

 وانیل ق چ

 تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید و خوب بزنید تا کف کنه ...

حالا وانیل و شکر را اضافه کرده آنقدر هم بزنید تا مخلوط، سفید رنگ بشه (باید یک کرم سفید غلیظ بدست بیاد و این خیلی مهمه )

رنده پوست پرتقال را همراه ماست را اضافه کرده و خوب بزنید

به همین ترتیب روغن...

بعد آب پرتقال را هم اضافه کنید و همچنان با همزن بزنــید

فر را روشن کنید و روی درجه 180 سانتیگراد قرار بدید. آرد را با بیکینگ پودر قاطی کنید و روی مخلوط، مرحله به مرحله الک کرده و با لیسک یا یک قاشق مخلوط کنید تا آرد گلوله نشه.

وقتی آرد تمام شد و آن را با مواد قاطی کردید، 30 ثانیه با دور تند همزن مواد را هم بزنید تا کرم یکدستی بشه. (فقط 30 ثانیه، لطفاً جو گیر نشید!).

یک دایره برابر با قطر قالب از کاغذ روغنی می بریم و آن را ته قالب قرار می دیم و روی کاغذ و دیواره قالب را چرب می کنیم، مواد را آهسته توی قالب می ریزیم...بعد قلبای نازنینمونو روی کیک قرار می دیم...

 در نهایت کمی کنجد روی کیک می پاشیم . کنجد روی کیک پرتقالی می چسبه اما چون قلب ها قبلاً یه مرحله پخت را تجربه کردند، دیگه کنجد ها روشون نمی چسبه....

کیک را به مدت 50 دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدید و نمی دونم بازم تکرار کنم یا نه که به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید... بعد از بیرون آوردن کیک از فر، باید صبر کنید که سرد بشه. بعد از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی را بردارید . می بینید که هم خود کیک نارنجیه، هم روی کیک پر از نقطه های ریز پوست پرتقاله و هم پر از قلب صورتیه خوشمزست....

راستی من همین رسپی را مدل کاپ کیک عشقولانه درست کردم .... دقیفاً مثل همون با این تفاوت که در اینجا کیک روشنه و قلبا قرمز.....ولی تو کاپ کیک عشقولانه کیه قرمزه و قلبا روشن(عین عکسای آخر)


 خیلی باحاله، تجربش کنید...

تا سال 93 همتون زیر سایه حق، شاد باشید.....





طبقه بندی: آموزش تصویری کیک و شیـــرینـــی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();