تبلیغات
کُنــج خــونه - کوکوی گوشت
تازه های کُنــج خــونه

اگه تا حالا این غذا را تست کردید که متوجه اید چی می گم؛ ولی اگه تا حالا نخوردنیش..... آخ آخ آخ....

تجربه یه طعم محشرو به تعویق نندازید......



گوشت چرخ کرده 250 گرم

هویج رنده شده 1 پیمانه

پیاز درشت 1 عدد

فلفل دلمه ای رنگی 1 پیمانه

سیر 3 حبه

تخم مرغ3 عدد

بکینگ پودر 1 ق چ

جعفری خرد شده 3 ق غ

آرد 3 ق غ

کنسرو ذرت 3 ق غ

(در صورت تمایل) سس باربیکیو 2 ق غ

نمک و فلفل بسته به ذائقه

روغن برای سرخ کردن....

 

پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید تا کمی سبک بشه .....

گوشت چرخ کرده را  بهش اضافه می کنیم و باز کمی سرخ می کنیم تا بوی گوشت بره....

هویج و جعفری (به جای جعفری می تونید از هرنوع سبزی معطر دیگه استفاده کنید) را بهش اضافه می کنیم... فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و همراه ذرت به مخلوط، می زنیم و وقتی خوب قاطی شدو آبمیان بافتی فلفل دلمه ای تبخیر شد، از روی گاز بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک بشه...

توی یه ظرف دیگه، تخم مرغ ها را می شکنیم و با ویسک کمی می زنیم تا باز بشه...

... و مایه گوشت که خنک شده را بهش اضافه می کنیم و با ویسک می زنیم.....

آرد و بکینگ پودر و نمک و فلفل را با هم قاطی می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و باز ویسک می کنیم....

توی تابه روغن را می ریزیم و اجازه می دیم خوب داغ بشه و مایه را داخلش می ریزیم و منتظر می شیم یه طرفش که سرخ شد، بر عکسش می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا خوب مغز پخت شه... با پیاز نگینی، جوانه ماش، گوجه و خیار شور سروش کنید ....

....نوش جانتون




طبقه بندی: آموزش تصویری آشپزی ملل
برچسب ها: کوکو

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();