تبلیغات
کُنــج خــونه - ژله راه راه
تازه های کُنــج خــونه
باور بفرمائید این دسر غایت واژه سلیس « شیک و با کلاسه »


این دسر زیبا را از وبلاگ کافه شکلات یاد گرفتم و از اونجاییکه من منم و در قاموسم دخل و تصرف عادیه، کمی تغییرش دادم و با ارادت خدمتتون تقدیم می کنم.


ژله آلوئه ورا 1 بسته

پودر ژلاتین 1 ق چ

شیر یک لیوان.

ژله رنگی بسته به تنوع رنگی ( که من2 رنگ  نارنجی و قرمزانتخاب کردم) از هر کدوم نصف بسته

میوه سازگار با پودر ژله های رنگی

 

قبل از هر چیز یه ظرف تفلون نچسب را اتخاب کنید و کف اون را با یک قطره روغن چرب کنید تا مطمئن بشید که ژله به راحتی از ظرف خارج می شه

برای پایه یا کراست ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنیدتا کاملاً مایع شفافی به دست بیاد

پودر ژلاتین را با 3 ق غ آب سرد ، روی بخار کتری قرار بدید و اجازه بدید تا حل بشه و مایع شفافی بده

شیر را با ژلاتین مخلوط کنید و داخل ژله آلوئه ورا بریزید (حتما شیر رو هم دما با ژله اضافه کنید تا نبره!)

مخلوط را بریزید توی ظرفتون که چرب کرده بودید و اجازه بدید تا یک شب تو یخچال بمونه، تا هم مطمئن بشید که کراست بسته و هم حالت پاستیلی و سفت تری به خودش بگیره 

وقتی ژله بست باید قسمت هایی رو که میخوایید رنگ متفاوت داشته باشن رو ببرید و با چاقو و قاشق و دست از ژله خارج کنید. سعی کنید اندازه ها یکدست باشه و برشها تمیز... و قسمت های اضافی را توی ظرف می گذاریم و کنار می گذاریم چون بعداً کارش داریم . (من می خواستم 3 تا نوار رنگی توی دسرم باشه، شما بسته به سلیقه و حوصلتون می تونید کم و زیادش کنید)

پودرهای ژله هایی که می خواهید ازشون استفاده کنید رو با یک لیوان آب جوش، خوب هم بزنید تا ژلاتینشون حل بشه و مایعشون شفاف شفاف بشه .... اجازه بدید تا خوب خنک بشن چون اگه داغ باشن کراستتون را ذوب می کنن.... وقتی ژله ها به دمای محیط رسیدن، داخل قسمت های خالی ظرف کراست، قاشق قاشق ژله ها را می ریزیم و میوه ها را بهش اضافه می کنیم و 3-4 ساعت توی یخچال می گذاریم تا خوب ببنده


دسر که کاملاً بست (یعنی بعد از 3-4 ساعت)، مازاد نوارهای کراست را که کنار گذاشته بودیم را داخل یک ظرف بریزید و روی بخار کتری قرار بدید تا دوباره ذوب و مایع بشه... بعد اجازه بدید کمی خنک بشه روی دسر می ریزیم تا وقتی دسر را بر می گردونیم، جلوه بصری بیشتری پیدا کنه

 وقتی ژله ها سفت شدن اون ژله ای که آب کردیم و خوب سرد شد رو روی اونا میریزیم تا رنگها و میوه های ژله ای، بعد از برگردوندن زیباتر بشن. بعد ظرف را بزارید توی یخچال تا خوب ببنده و موقع سرو برش گردونید. خیلی راحت و سریع درست میشه. غیر از طعمش، از همه باحالتر، وقتیه که برشش می زنید و مقطع نوارها را می بینید ......و...... دوست دارید به کسی مهلت ندید...

تا یادم نرفته بگم که اندازه فونت را بخاطر اون دسته از دوستانی که شاکی از ناخوانایی مطلب بودند، به این روز در آوردم وگرنه باور بفرمایید همچنتان درجه بینایی بنده کمافی السابقه 

رسپی:http://cafechokolat.blogfa.com




طبقه بندی: دسر و پیش غذا

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();