تبلیغات
کُنــج خــونه - کیک مرغ
تازه های کُنــج خــونه
تست این غذای خوشمزه را به همتون پیشنهاد می کنم.....


این ازون غذاهای باکلاسه که طعمش خیلی شبیه پیتزاست و قیافشم که حرف نداره... برای همین این یکی از غذاهای مورد علاقه منه که هراز چندگاهی، خودمو باهاش خفه می کنم...


آرد دو پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 2 ق چ 

مرغ پخته دو پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی 2 پیمانه

روغن دو سوم پیمانه

شیر دو سوم پیمانه

ماست 2 ق غ

نمک و پودر کاری 1 ق چ


تخم مرغ را خوب با همزن می زنیم تا کف کنه. 

نیاز نیست خیلی پف کنه در همین حد کافیه....

ماست را اضافه کرده یکی دو دقیقه با دور تند همزن، می زنیم...

بعد روغن ...

و شیر  ....

مرغ پخته شده را ریز می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم...

بعد فلفل دلمه ای رنگی و ذرت را اضافه می کینم و باز با قاشق هم می زنیم. فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم...

نمک، پودر کاری و بکینگ پودر را با آرد مخلوط می کنیم و کم کم روی مخلوط الک می کنیم و با قاشق هم می زنیم و مراقب هستیم که آرد گلوله نشه. 

در نهایت با دور تند همزن فقط چند ثانیه می زنیم تا خمیر روانمون یکدست بشه

کف قالب را همراه با دیواره روغن می می مالیم و بعد آردپاشی می کنیم و با چند ضربه به قالب آرد اضافی را خالی می کنیم، اینطوری دیگه غذا اصلاً به کف قالب نمی چسبه...

 خیلی آرام مخلوط را داخل قالب می ریزیم و 45 دقیقه داخل فر قرار می دیم تا روش طلایی بشه...

من از آرد نانوایی استفاده کردم چون معتقدم توی غذا خوشمزه تر از آرد قنادی می شه و بخاطر آرد نشاسته ای که داخلش نبود(که توی آرد قنادی هست) کمی روی کیک ترک خورد که البته اصلاً مهم نیست چون در مراحل بعدی روی کیک کاملاً کاور می شه... اگه خواستید تا همین مرحله پیش برید و مراحل بعد را کنسل کنید،حتماً از آرد قنادی استفاده کنید که ترک نخوره....

راستی وقتی کیک را از فر درمیاریم می بینیم که اصلاً به قالب نچسبیده و خودش خیلی خوب با دیواره قالب فاصله گرفته... فقط کافیه توی ظرف برگردونیم...

روش را مقداری ماست کیسه ای می ریزیم و کمی اون را صاف می کنیم و روی آن را با سس گوجه تزئین می کنیم....

میره تو یخچال برای 1-2 ساعت تا ماست خوب ببنده و سف بشه و بعد با کارد و چنگال میفتیم به جونش....

بافتش عااااااااااالیه. سبک، نرم ، خوشمزه و خوش عطر.... امتحان کنید.....نوش جان





طبقه بندی: آموزش تصویری آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();