تبلیغات
کُنــج خــونه - بوكاتینی آل'آماتریچانا
تازه های کُنــج خــونه
خدا کنه عشاق غذاهای ایتالیایی، خوندن این پست را از دست ندهند...



این غذا نوع دیگه ای از طبخ پاستاست که بنده به شدت مریدش شدم؛ چون طعمش خیلی جدید و خاصه ....و با این میزان به راحتی 4 نفر سیر می شن....

برای كوفته ها:

پیاز كوچك 1 عدد

جعفری 2 ق غ

سیر 2 حبه

گوشت چرخ كرده 200 گرم

تخم مرغ 1 عدد

كچاپ 1 ق غ

پنیر پارمزان یك سوم لیوان

نمك و فلفل

آرد سوخاری 2 ق غ

 

برای آماتریچانا:

روغن زیتون 1 ق غ

پیاز كوچك 1 عدد

سیر 2 حبه

فلفل قرمز و نمك

گوجه فرنگی 2 عدد

پنیر رُمانو یا اسرم 3 ق غ

بوكاتینی(ماکارانی خیلی ضخیم) یا اسپاگتی معمولی  200 گرم


پیاز و سیر و جعفری رو توی بلندر میریزیم و چند تا پالس میزنیم تا پوره بشه و بعد گوشت رو اضافه میكنیم و دوباره چند پالس می زنیم.... خمیری كه شد تخم مرغ و بعدش کچاپ و بعدش پنیر پارمزان و در نهایت آرد سوخاری رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. (اگه احیانا خمیرتون شل شد یك قاشق دیگه هم آرد سوخاری اضافه كنید تا خمیر سفتی بدست بیاد و بتونید راحت خمیر را گلوله کنید) و اگر مثل من زیاد اهل نمک نیستید، شوری پارمزان باید براتون کافی باشه وگرنه بسته به ذائقتون نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.  فر رو روی 210 درجه سانتیگراد قرار بدید. رك رو روی طبقه وسط فر بذارید...

كف سینی رو كاغذ روغنی میندازیم و كوفته ها را تقریباً اندازه یك گردو درست میكنیم و با فاصله توی سینی می چینیم و توی فر برای مدت 15 دقیقه قرار میدیم و می ریم سروقت سس آماتریچانا ؛ پیاز رو خورد كرده و توی روغن زیتون تفت میدیم. سیر و فلفل قرمز و نمك رو اضافه میكنیم و گوجه فرنگی ها رو رنده میكنیم و روش می ریزیم و میذاریم 15 دقیقه با حرارت متوسط جا بیافته

بوکاتینی یا اسپاگتی ها را بدون اینكه خوردشون كنیم، توی یه قابلمه آب جوش و نمك (و اگه لازم بود روغن) میریزیم تا اسپاگتی مغز پخت بشه (اگه بیرون پاستا پخته و نرم بود و وسطش هنوز سفت بود و زیر دندون میومد یعنی آماده است) تو این فاصله، کوفته ها هم توی فر آماده می شن (داخل کوفته ها نرم و مغز پخت و آبداره و روی آنها طلایی و ترد و کرانچی). پنیر رمانو یا اسرم رو به سس اضافه میكنیم. (میتونید به جاش از پارمزان هم استفاده كنید آخه طعماشون به هم نزدیكه). پاستا رو به سس اضافه میكنیم. بعد از اضافه كردن پنیر به سس دیگه باید سریع پاستا رو هم اضافه كنید كه سس زیادی خشك نشه. اگه احیانا دیدید سس کمی خشکه و راحت با پاستا مخلوط نمی شه، مقداری از آب پاستا رو توی سس بریزید تا رقیق شه و یك دقیقه هم اجازه میدیم كه پاستا توی سس بپزه و دیگه در این مرحله پاستا كاملاً مغز پخت خواهد شد و در یک ظرف زیبا با کفگیر انبری پاستا را بصورت کاسه ای سرو می کنیم....




طبقه بندی: آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();