تبلیغات
کُنــج خــونه - کاکائو قلبی
تازه های کُنــج خــونه
ولنتاین مبــــارک....


از شما چه پنهون دیشب صندوقخونه را زیر و رو کردم تا یه شکلات قلبی به آقای شوهر هدیه کنم، نبود که نبود که نبود.... آستینا را بالا زدم و این شد که می بینید....

شکلات 100 گرم
کره 1 ق غ
قالب قلب
خلال دندان

شکلات را خرد نکنید همون طوری تکه ای روی بخار کتری یک ربع تا 20 دقیقه قرار بدید و اصلاً هم نزنید(یادتون باشه قرار نیست شکلات را تمپر کنیم بلکه می خواهیم نهایتاً کمی شکلات سفت بشه). بعد از گذشت زمان لازم، با یک چنگال شکلات را هم بزنید و کره سرد را داخلش بیندازید، کره شروع به ذوب شدن می کنه و شکلات هم شروع به گلوله شدن.....


حالا شکلات را 1 دقیقه با حداکثر قدرت توی ماکروویو بگذارید... وقتی بیرون میارید می بینید که شکلات از مرحله قبل سفت تر شده....

بذارید خنک بشن، بعد با دست گلوله های کوچکی بردارید و فشار بدید تا منسجم بشن (تو این مرحله شکلات و کره بخاطر دمای دستتون گرم می شن و خیلی راحت فرم می گیرند). روی گلوله ها یک نایلکس بگذارید و با دست کمی فشارشون بدید تا پهن و مدل سکه ای بشن (میزان فشار دستتون، قطر شکلات را تعیین می کنه) آنها را داخل ظرف بگذارید و 10 دقیقه توی فریزر قرار بدید تا دوباره منجمد بشن...
هر توپ شکلات را با قالب قلب برش بزنید و خلال دندان یا نی را چند دقیقه توی دستتون بگیرید تا حرارت دستتون را بگیره و انتهای قلب ها فرو کنید.... ترافل یا نگین یا مروارید خوراکی را با پنس چند ثانیه روی حرارت خییییییییلی ملایم بگیرید (من بالای بخاری گرفتم) و روی شکلات قرار بدید تا بهش بچسبه و به عزیزانتون تقدیم کنید.....



طبقه بندی: کیک و شیـــرینـــی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();