تبلیغات
کُنــج خــونه - بیسکوئیت های قلبی
تازه های کُنــج خــونه
بیسکوئیت های قلبی برای روز دوستی...


درست کردن این بیسکوئیت خوشمزه ساده هست و تزئینش لذت بخش و مفرحه ...
کافیه بیسکوئیت شوگر کوکیز درست کنید....
با قالب یا الگوی مدل قلب، قالب بزنید....
فرایند آماده سازیشو طی کنید و با رویال آیسینگ تزئینش کنید.....
من تو پست نقاشی با رویال آیسینگ ساده ترین روش رنگ آمیزی را توضیح دادم و حالا تصمیم دارم روش تلفیق رویال آیسینگ با شکر و روش برجسته را بگم.....
بعد از دور گیری بیسکوئیت کافیه اجازه بدید 10 دقیقه رویال آیسینگ خودشو بگیره و کمی خشک بشه بعد داخل یک نمک پاش را از شکر پر کنید و روی بیسکوئیت بپاشید و اجازه بدید یک روز به همین شکل باقی بمونه.....


بعد از یک روز، با برس آشپزی خیلی آرام، اضافی شکرها را کنار بزنید.... می بینید مقداری شکر به خط دور چسبیده و این جلوه بصری با نمک و زیبایی را به کار شما می ده... شما از این تکنیک می تونید برای قسمت مرکزی گل ها یا پشت بام کلبه های برفی یا .... استفاده کنید....


اگر همان موقع که خط دور را کشیدید شکر را روی کارتون بپاشید، شکرها رنگ تزئین شما را به خودش می گیره و حالت اکلیلی پیدا می کنه....


اگر قلب را با رویال آیسینگ پاپینگ پر کنید قلب شما حالت برجسته به خودش می گیره و اگر این کار را چند بار تکرار کنید یک قلب قلمبه تحویل می گیرید که بالطبع  زمان خشک شدنش طولانی تره می شه... و اگر به روش قبلی پرش کنید قلب تخت تر و صاف تر از آب در میاد... حتی می تونید فقط دورگیریش کنید....






طبقه بندی: آموزش تصویری کیک و شیـــرینـــی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();