تبلیغات
کُنــج خــونه - نقاشی با رویال آیسینگ
تازه های کُنــج خــونه

توی این پست قصد دارم نحوه رنگ آمیزی بیسکوئیت با رویال آیسینگ را آموزش بدم......


 ابتدا خمیر بیسکوئیت شوگر کوکیز  را درست کنید و در یخچال به مدت یک ساعت اجازه بدید استراحت کنه (توی پستش مفصل توضیح دادم) توی این فاصله می تونید الگوهایی که مد نظرتونه را روی کاغذ بکشید و بعد دورتادور آن را ببُرید تا بتونید مثل یک قالب ازش استفاده کنید....

 نیمی از خمیر را پهن کنید. الگو را روی خمیر بگذارید و دورتادورش را با چاقو برش بزنید....

چاقو را آرام زیر خمیر ببَرید و با کمک اون خمیرتون را بلند کنید و روی کاغذ روغنی قرار بدید....

وقتی کارتون تمام شد، دور تا دور بیسکوئیت ها را با کمک دست و چاقو صاف و یکدست کنید تا بعد از پخت لبه ناصافی نداشته باشه.... و بعد میره برای مراحل پخت .....

 بیسکوئیت های هم شکل را کنار هم بگذارید تا راحت تر بتونید کار کنید...

چند تا قیف با کاغذ روغنی ضخیم آماده کنید (قیف ها را از مثلث متساوی الاضلاع بدست میاریم و فرایند درست کردنش مثل قیف های کاغذی معمولیه...همونایی که وقتی بچه بودیم توش تخمه و باقالی میریختن و می فروختن!!!!...)

رنگ های خوراکی ژله ای، یک استکان آب، چند تا کاسه کوچک، قاشق چایخوری و دستمال کاغذی کنار دستتون بگذارید....

رویال آیسینگ را آماده کنید....

روی ظرف را  یک حوله ضخیم و نمدار بیندازید تا در طول رنگامیزی بیسکوئیت ها، کرم بخاطر مجاورت با هوا، خشک نشه.

حالا مقداری از رویال آیسینگ را داخل یک کاسه می ریزیم... با رنگ های خوراکی رنگش می کنیم و خوب هم می زنیم تا کرم یکنواخت بشه.....

قیف را برداشته و مقداری از کرم را داخلش می ریزیم (رویال آیسینگ در این مرحله کمی غلیظه مثل خمیردندان و به این غلظت پاپینگ می گیم)... محیط بیسکوئیت را دورگیری می کنیم....

اجازه می دیم یک ربع این رنگ روی بیسکوئیت بمونه تا کمی خودشو بگیره...

نصف یک قاشق چایخوری آب به کاسه رنگ اضافه می کنیم تا کمی رقیق تر بشه و برای پر کردن فضای بیسکوئیت مناسب بشه (غلظت رویال آیسینگ در این مرحله باید چیزی شبیه غلطت شامپو بشه و به این غلظت به اصطلاح فلودینگ می گیم، اگر کرم شما با این میزان آب رقیق تر نشد، نصف قاشق دیگه بهش آب اضافه کنید و اونقدر این کار را بکنید تا رویال آیسینگ به صورت قطره ای اما کم کم، از سر قیف خارج شه )... با قاشق خوب هم می زنیم تا باز رویال آیسینگ به کرمی یکنواخت تبدیل بشه...

 

قیف دیگه ای را از فلودینگ پر می کنیم و داخل محدوده دورگیری شده را پر می کنیم....

یک روز صبر می کنیم تا فلودینگ خشک بشه و بعد جزئیات طرح را اضافه می کنیم، شایدم دوست داشته باشید طرح هاتون ساده باشه که این دیگه سلیقه ایه...

 

تقریباً 2-3 روز طول می کشه تا روکش بیسکوئیت ها کاملاً خشک بشه و بتونید راحت روی هم بچینیدشون...نکته ای که می مونه این که :

1- زمانی که قیف را می سازید دقت کنید قیف باریک و بلند باشه نه پهن و کوتاه چون اینطوری منفذ سر قیف کوچکتر می شه و خطوط شما خیلی باریکتر کشیده می شه.

2- سعی کنید از کاغذهای روغنی خوب و ضخیم برای قیف استفاده کنید تا در اثر رطوبت رویال آیسینگ سر قیف پاره یا گشاد نشه.

3- زمان رنگ آمیزی درز قیف رو به شما باشه و بعد از پر کردن مواد حتماً بالای آن را تا کنید تا کرم از بالای اون نرزه و کارتون را کثیف نکنه

4- رویال آیسینگ به مرور پر رنگتر می شه و اگر خوستید عمر طولانی تری داشته باشه باقی مونده مواد را توی نایلکس بریزید و تا 8 ساعت دیگه هم می شه ازش استفاده کرد، اگر آب انداخت کافیه دوباره با همزن بزنید تا غلیط بشه.

5- این بیسکوئیت حتی خارج از یخچال هم ماندگاری زیادی داره، پس با خیال راحت از الان برای عیدتون می تونید درستش کنید.

رسپی: http://www.cheftayebeh.ir

 




طبقه بندی: کیک و شیـــرینـــی آموزش تصویری

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();