تبلیغات
کُنــج خــونه - کیک چوبی قلبی
تازه های کُنــج خــونه
تقدیم به مهمانان امشب کنج خونه....

 




پودر کیک 1 لیوان
پنیر خامه ای 2 ق غ
وانیل نصف ق چ
پودر قند 2 ق غ
کره 2 ق غ
شکلات 200 گرم

اول بگم که لازم نیست حتماً خودتون کیک بپزید و پودرش کنید، اگر تو خونه (هر نوع و هر طعم) کیک صنعتی داشتید و زیر خرت و پرتای کابینت یا تو کیفتون پودر شده بود (ازین بلاها که معمولاً سر خودم میاد!!!!!) و نمی دونستید چی کارش کنید این کیک به دادتون می رسه.... چون قرار بود کیک چوبی قلبی درست کنم من کیک ساده درست کردم و با رنگ خوراکی ، قرمزش کردم تا موقع گاز گرفتن واقعاً احساس کنم قلب می خورم!!!!

کره و پنیر خامه ای و وانیل و پودر قند را در بلندر می ریزیم و دو دقیقه می زنیم تا کرم یکدستی بشه و بعد پودر کیک را داخل مخلوط می ریزیم و باز دو دقیقه می زنیم. بعد مواد را گلوله می کنیم ، ته گلوله را کمی با دست جمع می کنیم تا فرم اشک بشه



با یک کارد میوه خوری چرت کوچکی سر اشک می زنیم...


با دست فرم می دیم و شکل قلبشون می کنیم...


یک ربع داخل فریزر می گذاریم تا خوب ببنده....

من تو این فاصله شکلات را تمپر کردم .... اول شکلات را خرد کردم بعد روی بخار کتری قرار دادم و 2-3 دقیقه که گذشت با ویسک یا چنگال شروع کردم به هم زدنش تا شکلات کاملاً ذوب و یکدست شد.... یادتون باشه کل فرایند تمپر کردن شکلات بیشتر از 7-8 دقیقه طول نمی کشه و گار بیشتر از این زمان شکلات حرارت ببینه حتی غیر مستقیم، شروع به سفت شدن می کنه و نمی شه باهاش کیک را کاور کرد.....


کیک ها را از فریزر بیرون میاریم و سر چوب ها را داخل شکلات می کنیم و بعد داخل انتهای کیک ها فرو می کنیم.چوب یا نی تا دو سوم کیک باید بره تا موقع خوردن، کیک واژگون نشه....


دانه دانه کیکها را داخل شکلات مذاب فرو می کنیم و تا نبسته یه ترافل قلبی یا هرچیز تزئینی که دلخواهمون بود روی آن می چسبانیم....  من از دو رنگ شکلات استفاده کردم (برای قسمت انتهایی شکلات قهوه ای را با شیری تمپر کردم تا تفاوت رنگ بوجود بیارم شما می تونید این کار را نکنید و تمام کیک را با یک رنگ شکلات کاور کنید)

کنار می گذاریم تا شکلات کاملاً سرد بشه.... من از سیخ های کباب چوبی استفاده کردم و روی سیخ ها را با کاغذهای رنگی تزئین کردم تا قشنگ تر باشند. 


کنار عزیزانمون می نشینیم و با لبخند قلبای همدیگه رو گاز می گیریم....






طبقه بندی: آموزش تصویری کیک و شیـــرینـــی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();