تبلیغات
کُنــج خــونه - رویال آیسینگ
تازه های کُنــج خــونه
تعجب نکنید اینا همون بیسکوئیت های شوگر کوکیزمون هستند ....


رویال آیسینگ یه کاور زیبا و خوشمزه برای تزئین انواع بیسکوئیت هاست و در واقع من هربار شوگر کوکیز درست می کنم حتماً بیسکوئیت هام را با رویال آیسینگ خاص تر و پرجلوه تر می کنم تا طعم و زیبایی در کنار هم طوووووووووووفان به پا کنه....... کار باهاش خیلی راحت و سریعه اما قلق داره و قلقشم وابسته به غلظت کار کردن باهاشه یعنی باید دستتون بیاد که غلظت کرمتون تو چه مرحله ای چقدر باید باشه و این فقط با یکی دوبار تمرین حل می شه .... 
بعضیا مثل خودم برای روی کاپ کیکهاشون با این فیلینگ، عروسک درست می کنند(و در آینده پستشو می ذارم) و بعضیام روی قندهای پذیرایی شون را با رویال آیسینگ تزئین می کنند(که اینم در لیست انتظار پست هاست)، اینو گفتم چون می خوام بدونید رویال آیسینگ یه مبحث بزرگ و کاربردی در دنیای قنادیه

سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 ق چ
آبلیموی تازه 1 ق چ
پودر قند 1 لیوان

تخم مرغ را با دور تند همزن می زنیم تا کف کنه ....


وانیل و آبلیمو را اضافه می کنیم....

قند را به پودر قند خالص و درجه یک تبدیل کردید... پودر قند تو رویال آیسینگ خییییلی مهمه چون اگر کمی دانه های درشت قاطیش باشه یا خودش ریز ریز و پودری نشده باشه اصلاً نمی شه باهاش کار کرد و تو مرحله رنگ آمیزی، کرم به هیچ وجه از قیف خارج نمی شه، پس لطفاً تنبلی نکنید و حتماً نیم کیلو قند را سه بار با هاون برقی پودر کنید و هربار هم جداگانه الکش کنید و توی ظرف دربسته نگهدارید و به خودتون قول بدید که فقط برای رویال آیسینگ ازش استفاده می کنید....
خلاصه پودر قند را به مواد اضافه و با دور تند همزن همچنان می زنیم....


 نهایتاً در عرض 4 تا 5 دقیقه همزدن آیسینگ شما به غلظتی شبیه خمیر دندان می رسه و این یعنی رویال آیسینگ ما آمادست.... 


نکته ای که می مونه اینکه اگر مخلوط را کم هم بزنید بعد از کاور شدن روی بیسکوئیت ها دانه دانه می شه مثل اینکه توی شکر غلطیدند و اگر زیاد هم بزنید، بعد از کاور شدن روی بیسکوئیت ها ترک می خورند پس بیشتر و کمتر از 4-5 دقیقه هم نزنید....
خیلی ساده و سریع درست می شه اما ماندگاریش خیلی کوتاهه چون بیس اصلی سفیده تخم مرغ و پودر قنده پس دقیقه 90 درستش کنید و سریع هم استفاده کنید. با این میزان می تونید کل بیسکوئیت های شوگر کوکیز را با همان میزان ی که تو پستش اومده تزئین کنید....



طبقه بندی: کیک و شیـــرینـــی آموزش تصویری

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();