تبلیغات
کُنــج خــونه - باتر میلک
تازه های کُنــج خــونه

باتر میلک یا کره شیر یه محصول لبنی کاربردی برای پخت انواع کیک ها و فلن ها و دسرهاست که چون در ایران تولید نمی شه فقط نمونه های صنعتی خارجیش را می شه تهیه کرد، مگر اینکه خودمون دست بکار بشیم و درستش کنیم و البته درست کردنش خیلی ساده هست.... کافیه 1 ق غ سرکه سفید را در یک لیوان خالی بریزید و روی سرکه تا حدی شیر بریزید که لیوان پر بشه و 15 دقیقه در دمای اتاق زمان بدید تا شیر ببُره و غلیظ بشه... بعد با قاشق همش بزنید.... همین.... (این رسپی باتر میلک مطلوبتر از سایر نمونه هاست)
یا اینکه سه چهارم لیوان را ماست کنید و یک چهارم باقی را شیر بریزید و همش بزنید تا به یک لیوان باتر میلک برسید...
یا اینکه یك و سه چهارم ق غ كرم تارتار رو در لیوانی بریزید و لیوان را با شیر پر کنید و 15 دقیقه بهش فرصت بدید و بعد با قاشق همش بزنید....
یا اینکه بجای سرکه سفید از 1 ق غ آبلیموی تازه استفاده کنید....




طبقه بندی: خوراکی های خاص!!!
برچسب ها: چاشنی های خاص

  • (function (d) {var url = location.protocol+'//api.sabavision.com/pox/poxjs.js';d.write('