تبلیغات
کُنــج خــونه - گریل کردن ماهی
تازه های کُنــج خــونه
این طعم جدید ماهی تقدیم به تمام ماهی دوستان، من جمله خودم....


من برای این غذا، از انواع ماهی جنوب (بویژه شوریده یا شیر ماهی) استفاده می کنم چون گوشت ماهی های جنوب سفت تره و در فرایند گریل، متلاشی نمی شن و خیلی بافتشون، منسجم از آب در میاد...

فیله ماهی شوریده 150 گرم
سس باربیکیو 2 ق غ
سویا سس 6 ق غ
کره 50 گرم
پیاز یک عدد درشت
سیر 3 حبه 
آبلیمو 3 ق غ
زعفران دم کرده 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان دلخواه

پیاز را خلالی خورد می کنیم. پشت و روی ماهی ها را به سویا سس و نمک آغشته می کنیم و داخل پیاز قرار می دیم. آبلیمو  و بعد زعفران دم کرده را پشت و روی ماهی ها می مالیم، فلفل و سیر را که ریز خرد کرده بودیم، به مخلوط اضافه می کنیم. درب ظرف را می بندیم و اجازه می دیم 2ساعت ماهی ها با این روش طعم دار بشن.
بعد از 2 ساعت ماهی ها را از مخلوط بیرون میاریم و سس باربیکیو را پشت و روی ماهی ها می مالیم(توی این غذا، من سس باربیکیوی کاله را به باربیکیوی hp ترجیح می دم چون ته مزه تمر هندی داره و این طعمش رو بهتر می کنه)... کره را داخل یک تابه رژیمی یا گریل می اندازیم و روی شعله متوسط گاز، اجازه می دیم تا آب شه و ماهی ها را داخلش سرخ می کنیم.... سویا سس ماهی را ترش وشیرین می کنه و سس باربیکیو باعث می شه ماهی، یه طعم دودی خوبی به خودش بگیره... خلاصه تو خونه ما، این طبخ ماهی خیلی پرطرفداره.....




طبقه بندی: آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();