تبلیغات
کُنــج خــونه - بیسکوئیت شوگر کوکیز
تازه های کُنــج خــونه
اگر فقط یکبار این بیسکوئیت را امتحان کنید، بهتون قول می دم؛ هرگز لب به هیچ مارکی از بیسکوئیت نمی زنید...





شوگر کوکیز یعنی بیسکوئیت های شکری که چون میزان کره نسبت به آردش بیشتره، خیلی ترد و خوش عطر و خوشمزه هست، جداً طعمش منحصربفرده و جون می ده برای کسانی که به مبحث زیبا، خوشمزه، هنرمندانه و مفرح رویال آیسینگ علاقه دارند...

آرد یک و سه چهارم پیمانه
نمک یک هشتم  ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
کره  113 گرم
شکر سه چهارم  پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 ق چ
درست کردن این بیسکوئیت خیلی راحت ولی حساسه پس لطفاً دقت کنید... 2 ساعت قبل از شروع کار کره را از یخچال بیرون بگذارید تا کمی در محیط آشپزخانه نرم بشه... اما آب نشه ها!!!! (یعنی کره فرم قالبی خودش را حفظ کنه اما نرم هم باشه....) کره را با شکر و وانیل خوب با همزن برقی می زنیم تا جاییکه مطمئن بشیم کره و شکر با هم میکس شدن و یه کرم نرم و یکدستی دادن.... تخم مرغ را اضافه می کنیم و باز با همزن می زنیم... تیغه های همزن را پاک کنید و اونرا کنار بگذارید چون دیگه باهاش کاری نداریم.... چون آردها استاندارد نیستند نمی شه میزان دقیقی براش گفت برای همین من همیشه همین میزان آرد را کنار دستم می گذارم، 3 ق غ از اون را کنار می گذارم و نمک و بکینگ پودر را با مابقی آرد قاطی می کنم و داخل مخلوط الک می کنم، اگر آردش کافی بود که هیچ اما اگر آرد کافی نبود اون 3 ق غ را اضافه می کنم و اینجوری با وجود اینکه از مارک های مختلفی استفاده می کنم،هیچ وقت دچار مشکل نمی شم.... نکته خیییییلی مهم اینجاست که ابداً خمیر را ورز ندید چون بیسکوئیت سفت می شه.... همین که مخلوط آرد به مخلوط کره آغشته بشه، کافیه.... کار را گلوله می کنیم و تمام (کلاً خمیرهای بیسکوئیت این مدلی هستن یعنی اصلاً احتیاج به ورز دادن ندارند. اگر بیشتر از 10 ثانیه خمیرتون را ورز بدید مطمئن باشید در نهایت بجای بیسکوئیت یه تیکه سنگ تحویل می گیرید، نگید نگفتی!!!)... خمیر کمی حالت چسبنده داره و این کاملاً طبیعیه یعنی درستش همینه، اگر خمیر شما سفت بود 2 ق غ شیر بهش اضافه کنید..... خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و داخل پلاستیک می گذاریم و درش را می بندیم و تا یک ساعت محلش نمی گذاریم....
بعد از یک ساعت استراحت خمیر، میز را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به قطر 3-4 میلیمتر پهن کنید و بعد با کاترتون قالب بزنید و توی سینی که کاغذ روغنی توش انداختید بچینید... فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنطیم کنید تا درجه حرارت در محیط فر یکنواخت بشه و سینی بیسکوئیت را برای یک ربع داخل فریزر قرار بدید تا فرم بیسکوئیت ها در فر تغییر نکنه... 10 تا 15 دقیقه بیشتر پخت نمی خواد.... همین که لبه های کناری بیسکوئیت ها طلایی بشه کافیه... بیسکوئیت ها را از فر در میاریم و اجازه می دیم خنک بشه و بعد با یک لیوان شیر یا چای یا حتی دست خالی، شیرجه می زنیم توش....
من با این میزان یه دیس بزرگ پر از بیسکوئیت درست کردم و تقریباً آخرای پخت سینی آخر، یک سوم دیس توسط آقای شوهر غیب شد!!!



طبقه بندی: کیک و شیـــرینـــی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();