تبلیغات
کُنــج خــونه - ژیــگو
تازه های کُنــج خــونه

این غذا تقدیم به تمام کسانی که به خوردن گوشت قرمز عشق می ورزند، مثل آقای پدر و آقای شوهر !!!


ژیگو یک غذای اصیل فرانسویه که بخاطر طعم بی نظیرش جهان شمول شده وتقریباً همه جای دنیا بویژه امریکا خواهان زیاد پیدا کرده... این غذا با گوشت قرمز درست می شه و من هر دونوعش را دیدم یعنی هم نوعی که با مغز ران گوسفندتهیه می شه هم با مغط ران گوساله اما حرفه ای ها می دونن که اصل رسپی با مغط ران گوساله هست تا حین پخت گوشت وا نره و انسجامش را حفظ کنه.

مغز ران گوساله 500 گرم

سیر تازه 2 گل تمام(زیاده!!! اصلاً نگران نباشید فقط برای گرفتن بوی گوشته و غذاتون بوی سیر نمی گیره)

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

روغن 1 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی 1 عدد متوسط

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

ادویه شامل؛ زیره سبز، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و فلفل سیاه 

آب و نمک به میزان مورد نیاز

اول اینکه گوشت شما باید قطور و پهن باشه (حداقل 3 سانت قطر و 8 سانت پهنا)، پس لطفاً نازکش نکنید، ساطوریش نکنید و به قطعات کوچک تقسیمش نکنید. سیرها را پوست کنده و با چاقوی لیزری (از اون چاقوهایی که لبه بلندی داره) داخل گوشت راسوراخ کرده و همان وقت (برای گم نکردن محل حفره ها چون خیلی زود نامرئی می شن) داخل هر حفره یک حبه سیر فرو می کنیم. حالا روی سطح گوشت را روغن زیتون می مالیم و بعد ادویه ها را روی آن می پاشیم،  فقط روی گوشت، نه پشتش!، گوشت را طوری رول می کنیم که این سطح رویی داخل رول قرار بگیره (یعنی از داخل لوله می کنیم).

با نخ مخصوص گوشت، دور تا دور ژیگو را می پیچیم که رولمون باز نشه. داخل قابلمه با 1 قاشق روغن، پیاز را تفت داده و زمانی که پیاز کاراملی شد، گوشت را هم کمی با آن تفت می دهیم. بعد رب گوجه و درنهایت آب را به مواد اضـافه می کنیم.

نکته قابل ذکر اینکه قبل از سرو، حتماً نخ ژیگو را باز کنید، زمان سرو، نمک را اضافه کنید نه زودتر و اینکه آب این غذا باید خیلی کم باشه، به اندازه یک بند انگشت تا بعد از پخت، سس غذا غلیظ از آب در بیاد. پس با حرارت خیلی خیلی کم باید این غذا را درست کنید. من از شعله پخش کن استفاده می کنم و حدوداً 3-4 ساعت اجازه میدم بپزه. زمانی پخته که وقتی با چنگال تست می کنید، چنگال راحت داخل گوشت فرو بره و در نتیجه شما گوشت خیلی نرم ، مغز پخت و منسجمی را تحویل بگیرید. نوش جان

رسپی از bahoone.tv3.ir




طبقه بندی: آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();