تبلیغات
کُنــج خــونه - بلو چیز
تازه های کُنــج خــونه

بلوچیز به معنی پنبر آبیـــه
 علت این نام گذاری؛ وجود رگه هایی از نوعی کپک خوراکی به رنگ آبی و یا سبز تیره در داخلش هست که از خانواده پنسیلیوم راکفورتیه... از نظر من بلوچیز شاهکار بی بدیلیه که طعم و عطر عالی اون می تونه هر غذایی را خاص و منحصر بفرد کنه، گرچه فرانوسوی ها که پیشگام در تهیه این پنیرن، آن را برای صبحانه و عصرانه همراه با مربا سرو می کنن. بلوچیز انواع مختلف داره مثلCambozola - استیلتون و ... و البته معمولاً بر حسب نام محل تولید، آن را به همان نام می خوانند مثل گرگونزولا یا بلوچیز دانمارکی یا راکفورت و... اما در کل بلوچیز از شیر گاو و بز تهیه می شه که من هر دو را تست کردم و به این نتیجه رسیدم که بلوچیز بز، خیلی خوش عطرتر و خوشمزه تره (البته اگر مثل من، شیر بز را به شیر گاو ترجیح بدید) توی عکس، پنیر جلویی بلوچیز گاوه و عقبی gout blue cheese یعنی بلوچیز بز هست.... در کل طعم این نوع پنیر، شوره اما عطرش شبیه هیچ چیزی نیست و باید گفت نوع ایرانیش که کاله می زنه خیلی شبیه نوع اصل فرانسویش هست و در حال حاظر قیمت هر کیلو بلوچیز گاو 35000 تومن و بلوچیز بز 38000 تومنه... من از بلوچیز توی اکثر غذاهام استفاده می کنم و راستش را بخواهید گل سر سبد پنیرهای احتکار شده در فریزرم هست، اما ترکیبش با سبزیجات و پاستا را از همه بیشتر می پسندم.... از همه باحالتر رگه های آبی کپکیشه که جداً خوشمزه هست و سرشار از فسفر، کلسیم و مواد معدنیه ... تجربه کنید...






طبقه بندی: خوراکی های خاص!!!
برچسب ها: پنیرهای خاص

  • (function (d) {var url = location.protocol+'//api.sabavision.com/pox/poxjs.js';d.write('