تبلیغات
کُنــج خــونه - موس با ژله
تازه های کُنــج خــونه
این موس، از فیلینگ های مورد علاقه خیلی از خوش سلیقه هاست چون؛ از خامه قنادی سبکتره، ماندگاریش بیشتره، حالت ژله ایش باعث می شه خیلی خوب و راحت تر فرم بگیره و موقع خوردن بیشتر آدم تفریح می کنه تا اینکه فقط بخوردش، آخه خیلی گاز گرفتنش کیف می ده....


موس یه نوع کرم فیلینگ هست، در واقع چیزی بین خامه فرم گرفته و ژله که به دلایلی که گفتم؛ من واقعاً دوستش دارم....

پودر ژله نصف بسته
خامه فرم گرفته 1 لیوان
آب جوش یک سوم لیوان
پودر قند 2 ق غ

پودر ژله را با آب جوش مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا ژلاتین حل بشه و مخلوط شفاف شفاف و کنار می گذاریم تا کمی سرد بشه و حالت قوام دار و کشی پیدا کنه (مثل سفیده تخم مرغ). بعد با خامه فرم گرفته و البته همزن برقی مخلوطش می کنیم و در نهایت پودر قند را بهش اضافه می کنیم (که من نکردم، چون کم شیرین بیشتر دوست دارم ). ژله هر رنگ و طعمی که باشه، موس هم همون طعم و رنگ را می گیره... کیک دلخواهتون را در قالب های کاپ کیک یا کپسول های کیک یزدی درست کنید و روش را با ماسوره سایز درشت، از این موس، شکوفه بزنید...
من این کاپ کیک ها را برای شب یلدا درست کردم و برای همین از کیک ساده با موس ژله هندوانه استفاده کردم و تا شکوفه زدم روشونو با کمل ترافل قلبی و ژله زده شده تزئین کردم (اگر همون موقع مواد تزئینی را اضافه نکنید، موس می بنده و دیگه تزئینات بهش نمی چسبه)....






طبقه بندی: کیک و شیـــرینـــی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();