تبلیغات
کُنــج خــونه - ژله بستنی
تازه های کُنــج خــونه
فکر کنم اینو همه بلدن......


دلیل اینکه این پست رو گذاشتم این بود که من برای فیلینگ خیلی از دسرهام؛ به چند دلیل، از این ژله استفاده می کنم : 1- مامان خانمی عاشق این طعمه 2- من بخاطر کالری بستنی چندبار از ماست استفاده کردم، ولی هیچ کس رو نتونستم گول بزنم و فهمیدم طعمش یه چیز تابلوییه 3- ترکیبش با هر دسر دیگه ای که امتحان کردم، خوب و قابل قبول بوده....

پودر ژله 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
بستنی وانیلی 1 لیوان

خیلی سادست، اول بستنی را از فریزر بیرون میاریم و داخل محیط آشپزخانه، اجازه می دیم کمی آب بشه....
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش که داشتیم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم که مایع کاملاً شفاف بشه....بعد می زاریم کنار تا کمی خنک بشه

 

تا حالا حتماً بستنی آب شده، کافیه آن را به مایع ژله اضافه کنیم و با ویسک خوب هم بزنیم تا یک مخلوط یکدست و غلیطی بدست بیاد....


می ره تو یخچال و تا 1 ساعت دیگه ژله ما آمادست... من برای زیباتر شدنش زیر و روش را با ژله فرفره ای تزئین کردم و طعماش با هم خوب مچ شد...







طبقه بندی: آموزش تصویری

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();