تبلیغات
کُنــج خــونه - ژله تخم مرغی
تازه های کُنــج خــونه
این ژله جون می ده برای تزئین دسرها و کیک ها و .... گرچه من، هر از چند گاهی که خودمو تحویل می گیرم درستش می کنم و دلی از عزا در میارم ، چون هم راحته، هم زود آماده می شه، هم سروش تک نفرست و هم طعمش بیشتر پاستیلیه تا ژله ای....


برای درست کردنش برنامه ریزی کنید و از قبل، پوست تخم مرغ ها تون را دور نریزید... (من اینجا مواد را برای درست کردن یک ژله نوشتم، شما به تعداد نفرات مواد را بیشتر کنید....)

پودر ژله 1 ق غ
آب جوش 8 ق غ
پوست تخم مرغ 1 عدد

تخم مرغ را از قسمت سر آن با چند ضربه کوچک قاشق بشکنید و مواد داخلش را خالی کنید. بعد داخل آن را با آب و مایع ظرفشویی بشوئید تا بوی نامطبوعش بره و اجازه بدید تا کاملاً خشک بشه.. من از پودر ژله مارک تیارا و هاتی کارا استفاده کردم و نتیجه کارم خوب بود اما اگه شما از پودر های دیگه استفاده می کنید و قصد ندارید ریسک کنید از 2 ق غ پودر ژله استفاده کنید تا مطمئن بشید که کارتون راحت از پوسته جدا می شه
کافیه پودر ژله را در آب بریزید و با قدرت 100 مایکروویو 30 ثانیه ذوبش کنید و بعد خیلی آرام، قاشق قاشق مواد را داخل پوسته تخم مرغ بریزید و آن را توی جای تخم مرغی یخچال قرار بدید... همین
نیم ساعت بعد ژله شما آمادست و اگه مثل من طاقت صبر کردن نداشتید؛ 10 دقیقه داخل فریزر قرار بدید.... برای بیرون آوردنشم کافیه چند ضربه کوچولو به پوسته تخم مرغ بزنید و مثل تخم مرغ آبپز آرام پوسته را بشکنید و از ژله جدا کنید.... شما از این طریق می تونید کلی ژله تخم مرغی جالب و زیبا داشته باشید.... مثلاً چند رنگ کار کنید یا با مارشملو به روش ژله فرفره ای یا حالت اریب یا ژله بستنی یا..... امتحان کنید.....





طبقه بندی: دسر و پیش غذا

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();