تبلیغات
کُنــج خــونه - ژله فرفره ای یا ژله رولتی
تازه های کُنــج خــونه
درست کردن این ژله زیبا، واقعاً ساده و راحته....


ژله فرفره ای یا ژله رولتی یکی از انواع ژله های مجلسیه که من وقتی برای اولین بار دیدم ؛بلند گفتم !!!!wow ولی وقتی پاش افتاد دیدم درست کردنش جداً راحته و الان چشم بسته هم می تونم درستش کنم!!!!


مارشملو یا پف پفی یک بسته
پودر ژله 1 بسته (با هر طعم و رنگی که دوست دارید)
آب جوش ا لیوان
روغن 1 ق چ


اگه گیج شدید و موندید مارشملو چیه؟؟؟؟؟؟ اینــــه


مارشملوها را با دست خورد می کنیم (هر دانه را به 4 یا 5 قسمت)


کفه صاف تابه رژیمی را روغن می ریزیم (اگر تابه رژیمی دم دستتون نبود مهم نیست، کف یک ظرف تفلون را چرب کنید ولی به سایز ظرفتون دقت کنید چون اگر ظرف کوچک باشه، ژله شما در نهایت خیلی ضخیم از آب در میاد و رول کردن ژله سخت می شه )


حالا توی یک ظرف پودر ژله را با آب جوش مخلوط می کنیم و روی بخار آب (روش بن ماری) آنقدر مایع را هم می زنیم تا ژله کاملاً حل و محلول شفاف بشه


اینطـــــــوری.....


مارشملوهای خرد شده را به ژله اضافه می کنیم....


 (پف پفی ها سریع شروع به باد کردن می کنند و باید دقت کنید تمامشون به ژله آغشته بشن)


و با ویسک به قدری هم می زنیم که مارشملوها در ژله مخلوط بشه...نه بیشتر...نمی خواهیم مارشملوها در ژله حل شه بلکه قصد داریم ذوب و مخلوط شه (من بار اول جو گیر شدم و کلی هم زدم و پف پفی ها کاملاً در ژله حل شد، در آخر لایه شفافی که ژله باید بده، از بین رفت و واریاسیونی از رنگ تحویل گرفتم)....


مخلوط را به آرامی داخل تابه چرب شده می ریزیم....


بین درب تابه یک چیزی مثل قوطی سس قرار بدید تا درب ها به هم کلیپس نشن....


فقط و فقط 40 دقیقه داخل یخچال بگذارید (چون اگه زمان، بیشتر بشه؛ موقع رول کردن، لایه ها به هم نمی چسبند و اگر کمتر باشه کلاً نمی تونید ژله را رولش کنید). ظرف را از یخچال بیرون میاریم و با یک کارد میوه خوری دورتادور لبه را خط می اندازیم...


از پهنای کم (عرض ظرف)، ژله را با کمک انگشتان هنرمندمون تای کوچولویی می زنیم ...


و تا آخر همون تای کوچولو را رول را می کنیم و انتقالش می دیم تو یک ظرف دیگه و می ره توی یخچال برای 1 ساعت دیگه....


نگاه کنید حتی یک ذره از ژلمون هم کف تابه باقی نموند....


(الان یک ساعت دیگه اون موقع هست و ...) می خوایم ژله زیبامون را برش بزنیم.... برش زدنش با کارد کمی سخته برای همین من از یک تکه نخ مخصوص آشپزی استفاده کردم که کارم را جداً راحت کرد....
نخ را زیر رولت قرار می دیم و دو طرفش را می یاریم بالا...


... و مدل گره زدن، سرهای نخ را چپ و راست می کنیم...


و با بادست لایه بریده شده را از رولت جدا می کنیم...


ژله ها را به اندازه دلخواه (که یک سانتیش زیباتره) برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید.... طعمش خیلی خوبه یه چیزی شبیه به پاستیله البته کمی خوشمزه تر.... ژله من طعم آلبالو بود شما می تونید کلکسیونی از رنگ ها را با ژله های متنوع برای مهموناتون آماده کنید... 


راستی عکس زیر هم مربوط به همون خاطره جوگیری در امر همزدن بود که براتون گفتم....











طبقه بندی: آموزش تصویری دسر و پیش غذا
برچسب ها: دسر

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();