تبلیغات
کُنــج خــونه - سس بشامل
تازه های کُنــج خــونه
این یک سس کارآمد برای تمام کسانیه که به طبخ غذاهای فرانسوی و ایتالیایی علاقه دارند...


سس بشامل یک سس غلیظ سفید رنگه که عطر خوشایند کره و شیر در آن غالبه و همونطور که گفتم در پخت اکثر انواع لازانیا و غذاهای ایتالیایی و فرانسوی کاربرد داره....

شیر 1 لیوان
آب مرغ 1 لیوان
نمک یک پنس
آرد ثلث لیوان
فلفل سفید نصف ق چ
پور آویشن و پاپریکا نصف ق چ
سیر 1 حبه

اول آرد را توی شیر  الک می کنیم ...


حلا مخلوط را ویسک می کنیم (نگران نباشید چون شیر سرده اصلاً آرد گلوله نمی شه). بعد آن را روی شعله گاز قرار می دیم و از جلوی گاز تکون نمی خوریم و مرتب مایع را هم می زنیم (چون آرد داره، خیلی زود ته می گیره)


وقتی کمی شیر گرم شد، سیر، فلفل سفید و یک پنس نمک (وقتی با انگشت شصت و اشاره نمک را فشار دهید، مازاد راکنار و فقط کمی نمک بین این دو انگشت باقی بماند، اصطلاحاً یک پنس نمک استفاده کرده اید) را به مخلوط اضافه و باز ویسک می کنیم...
مخلوط که شروع به سفت شدن کرد، کره را اضافه و باز هم ویسک می کنیم...


خوب که مخلوط غلیظ شد و آرد توی شیر پرورده شد، نوبت اضافه کردن آب مرغه...


10 دقیقه اجازه می دیم بجوشه و باز ویسک می کنیم... و حالا از روی شعله گاز برمی داریم و  آویشن و پاپریکا را اضافه می کنیم...بشامل باید غلظتی شبیه ماست زده شده پیدا کنه


 این سس تا داغه باید مورد استفاده قرار بگیره چون هرچه سردتر بشه غلیظ تر و سف تر می شه. علاوه بر مزه خوبش وقتی گریل شه مثل پنیر پیتزا سرخ و برشته و طلایی رنگ می شه...



طبقه بندی: آموزش تصویری
برچسب ها: چاشنی های خاص

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();