تبلیغات
کُنــج خــونه - کریم چیز فلن
تازه های کُنــج خــونه
درسته این دسر عاااااالی شباهت ظاهری زیادی با کرم کارامل داره، اما طعمش جداً محشره...


کریم چیز فلن، یعنی یک نوع کاستردی که پایه اصلیش پنیره...

پس؛ پنیر خامه ای 120 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شیر عسلی 200 گرم (نصف قوطی)

شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه 90 گرم

وانیل 1 قاشق چایخوری

شکر نصف لیوان

فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم. شکر را کاراملی می کنیم و خیلی سریع می ریزیم کف قالب و قالب را دورانی می چرخانیم تا کارامل تمام کف قالب را بگیره (در این مرحله خیلی باید سریع کار کنید چون کارامل زود می بنده و اگر بست و یه طرف ظرفتون هنوز کاراملی نشده بود کافیه دوباره ظرف را حرارت بدید تا کارامل گرم و روان بشه و کل قالب را پوشش بده)

توی ظرف دیگه ای، پنیر و تخم مرغ و وانیل را فقط در حد مخلوط شدن، با همزن می زنیم، چون اگر بیشتر هم بزنید تخم مرغ پف می کنه و بعد از پخت، مثل کیک، حالت  اسفنجی می گیره و دیگه از انسجام کاستردی خبری نیست، پس لطفاً خودتونو کنترل کنید!

حالا شیر عسلی را به مخلوط اضافه می کنیم(اگر ذائقه شما هم مثل من با شیرینی خیلی زیاد، سازگار نیست، مقدار شیرعسلی را به 120 گرم تقلیل بدید) و بعد هم نوبت خامه یا شیر تبخیر هست و دوباره سعی می کنیم جو گیر نشیم و زیاد هم نزنیم. نهایتاً این مخلوط را داخل قالبی که کارامل را ریخته بودیم می ریزیم.  هرچه قالبتون کوچکتر باشه فلنتون ضخیم تر می شه (من از قالبی با قطر 18 سانت استفاده کرده بودم) حالا این قالب را در ظرف بزرگتری که تا نیمه آب جوش توش ریختیم می گذاریم و می ره توی فر به مدت 50 دقیقه (وقتی از فر میاریم بیرون دورش بسته اما وسطش مثل ژله می لرزه)

بعد از پخت اجازه می دیم تا سرد بشه و بعد می ره تو یخچال برای فردا که بخواهیم جلو اقوام پُز دسر خارجکی و بسیار خوشمزه مونو بدیم!

برای برگرداندنش می تونید مثل ژله رفتار کنید گرچه من به پیشنهاد طیبه عزیز پشتش سشوار گرفتم و خیلی راحت افتاد توی ظرف سرو...

راستی یادم رفت بگم باحالترین بخش این ماجرای خوشمزه وقتیه که برشش می زنید و کارامل خوشمزه توی ظرف روان می شه.... وای مادر جان...

رسپی از http://www.cheftayebeh.ir



  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();