تبلیغات
کُنــج خــونه - پاناکتای انار
تازه های کُنــج خــونه

به نظر من در بلندترین شب سال هیچ چیزی جای یه دسر خوشمزه اناری را نمی گیره ... اگه باهام موافقید روی ادامه مطلب کلیک کنید...


این دسر بسیار خوش طعم را از شف طیبه عزیز یاد گرفتم ولی از اونجاییکه من یه کمی دختر حرف گوش نکنی هستم، دخل و تصرف تو رسپی را جایز دانسته و به قول اینکاره ها «با ذائقم تطبیقش دادم»...

بنابراین مواد لازم....

یک بسته ژله انار

200 گرم خامه

1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

3 قاشق غذا خوری شکر 

دارچین یا رنده پوست پرتقال یا وانیل یا اسانس مورد دلخواه 

یک انار دانه شده

خیلی راحته فقط کمی دقت می خواد.... اول ظرف مورد نظر برای سرو را بصورت کج توی ظرف بزرگتری قرار می دیم و توی ظرف بزرگه را از نمک یا شکر یا هرچیز دیگه ای که دم دستمونه پر می کنیم تا ظرف سرو تکان نخوره و دسرمون فرم کجی داشته باشه، بعد از اطمینان از ثباتش کمی انار دانه کرده را با نیمی از ژله انار، که با یک لیوان آب گرم و یک لیوان آب سرد، آماده کردیم توش می ریزیم و می ره تو یخچال تا کمی ببنده... مابقی ژله را توی محیط آشپزخانه نگه می داریم تا آخر کار ازش استفاده کنیم...

حالا می ریم سراغ پاناکتا.... خامه را به روش بن ماری(یعنی روی بخار آب) تا جایی حرارت می دیم که اطرافش کمی حباب ریز تشکیل بشه، حالا نوبت شکره که من از شکر دانه ریز استفاده کردم  تا زودتر حل شه و بعد اسانس مورد نظرمون که من وانیل را به هر اسانس دیگه ای ترجیح دادم بهش اضافه می کنیم. در نهایت پودر ژلاتین که در 3 قاشق غذاخوری آب سرد به مدت 20 ثانیه در ماکرو با قدرت 100 حل شده را میریزیم داخل خامه و اجازه می دهیم کمی خنک بشه و بعد پاناکتا را روی ژله انار که حالا نیمه بسته شده می ریزیم ( البته خیلی آرام و با احتیاط ، یعنی قاشق قاشق، چراکه قصد نداریم ژله نیمه بسته را ذوب کنه)  و مابقی دانه های انار را روش می ریزیم و دوباره می ره تو یخچال تا نیمه بسته بشه...

نهایتاً ما بقی ژله انار که در محیط آشپزخانه نگه داشته بودیم را خیلی آرام روی پاناکتا می ریزیم، فقط یادمون باشه که در این مرحله باید ظرف سرو را از ظرف بزرگه خارج کنیم تا لایه نهایی صاف روی سطح پاناکتا قرار بگیره ...من برای زیباتر شدنش کمی ژله بسته شده را که در ظرف دیگه ای آماده کرده بودم، با چنگال زدم و روی قسمت مرکزی دسر در حالی که کاملاً بسته شده بود با چند برگ جعفری قرار دادم...

امیدوارم این دسر فوق العاده را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

رسپی از http://www.cheftayebeh.ir




طبقه بندی: دسر و پیش غذا
برچسب ها: پاناکتا

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();