تبلیغات
کُنــج خــونه - کیوسکی لازانته
تازه های کُنــج خــونه

اگر صدبار دیگه گذرم به رستوران های شیک و مجلل بیفته، عمراً این غذا را سفارش بدم چون معتقدم طعم و مزه کیوسکی خونگی یه چیز دیگه هست...


جاتون خالی، شب یلدای امسال، کشف کردیم که برادرم توانایی برپایی یک طوفان عظیم در آشپزخانه مامان خانمی را داره، چرا که ایشون کوووووووووووووولاک کردند، شدید!!!!!! خلاصه با دهانی باز به ارتفاع دهانه غار لاسکو، ترکوندیم...

سینه مرغ بدون استخوان به تعداد نفرات (برای هر نفر نیمی از سینه مرغ کافیست)

سبزیجات شامل پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پنیر گودا 250 گرم

تخم مرغ 1 عدد

نمک، فلفل و آرد سوخاری به میزان لازم

بعد از شستن مرغ ها، اولین گام ایجاد یک شیار عمیق در قسمت عطف آنهاست (یادمون باشه برش باید عمیق عمیق ولی به شکلی باشه که مرغ را به دو قسمت تقسیم نکنه، درست مثل ایجاد شیار در نان ساندویچی) . بعد با بیفتک کوب یا لبه کند کارد آشپزخانه کمی، فقط کمی، مرغ ها را می کوبیم تا نازک شوند. فلفل و نمک را به آنها می زنیم و کنار می گذاریم تا مزه دار بشن.

توی تابه 3 قاشق روغن زیتون را ریخته و سبزیجات را به ترتیب پیاز، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، ذرت و قارچ با فاصله یکی دو دقیقه از هم تفت می دهیم. بعد از تبخیر آب میان بافتی سبزیجات رب گوجه فرنگی را اضافه و آن را هم کمی تفت می دهیم تا بوی خامیش گرفته بشه. 

مرغ ها را برداشته و شیاری که ایجاد کرده بودیم را پر از سبزیجات می کنیم و در نهایت کمی پنیر گودا روی سبزیجات می ریزیم (البته چون چدار کمی تند و تیز تره من ارجح می دانم). با نخ مخصوص آشپزی شیار ایجاد شده را می دوزیم و بعد هر کدام از مزغ ها را توی تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطانیم. حالا تمام کیوسکی ها تشریف می برند توی هواپز برای فرایند خوشمزه برشته گی... (اگه احیاناً هواپز دم دست نبود، فر هم نعمت خوبیه، طبقه وسط، دمای 180 درجه سانتیگراد و تا زمانی که روی کیوسکی ها طلایی بشه و اگه درگیر کالری نیستید، توی روغن سرخشون کنید). نهایتاً وقتی کیوسکی ها آماده شدند حتماً نخ دور آنها را باز کنید و بعد با هرچیزی که توی یخچال داشتید تزئینشون کنید (برادر جان با کچاپ ومایونز و سبزی تزئین کردند که از نظرمن عااااالی بود) و به هیچ کس مهلت ندید، با سر حمله کنید توش!

 وقتی سر سفره برشش می زنید و سبزیجات رنگارنگ از دل مرغه می ریزه بیرون، ته ته  هیجان + شور + سیر در بهشت + آبهای آویزان از دهان و ... را ملاحظه می کنید، من که اینجوری بودم شما را نمی دونم!

تا یادم نرفته اون فلفل دلمه ایه پر از سس تارتاره که خیلی با طعم این غذا سازگار بود، که البته می تونه هم نباشه...




طبقه بندی: آشپزی ملل
برچسب ها: غذاهای گوشتی

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();