تبلیغات
کُنــج خــونه - پستو کلم بروکلی
تازه های کُنــج خــونه

شما شاهد خوشمزه ترین پستوی دنیا هستید...

پستو یک جور پیش غذای بسیار باحاله که از کشور ایتالیا باب شد و در خیلی جاهای دنیا طرفدار پیدا کرد، بعضی اون را روی پاستا، بعضی با نان، بعضی خالی خالی و البته بعضیا مثل من روی مرغ می ریزند و با نهایت لذت می زنند به بدن! پستو انواع مختلفی داره که در همه نوعش مغزهای آجیل حرف اول را می زنه و اگر بیس اصلی با گوجه فرنگی باشه، می شه پستوی گوجه فرنگی، ریحان باشه، می شه پستوی ریحان و البته چندی پیش، شف طیبه عزیز پستوی کلم بروکلی را آموزش دادند و همانطور که بارها گفتم بنده عادت ندارم مثل دخترای خوبِ حرف گوش کن عیناً همون رسپی را درست کنم پس با کمی دخل و تصرف توی دستور اصلی، درستش کردم و ای ول؛ بسی لذت بردم از خوردنش...

کلم بروكلی 200 گرم

فندق و بادام نصف لیوان

سیر سه حبه

پنیر بلوچیز رنده شده یک سوم لیوان

آبلیمو یک سوم لیوان

روغن زیتون و نمك به میزان دلخواه

 

فندق و بادام را یک ساعت در آب سرد می خیسانیم و بعد پوست آنها را می گیریم و نهایتاً کمی خوردشان می کنیم تا ریز بشن نه پودر! (به قول قدیمی ها دندان گیر باشه). کلم بروکلی ها را به گل های کوچک تقسیم کرده و بعد از شستن کمی در آب می خیسانیم تا مطمئن شویم که آب در تمام منفذهاش نفوذ کرده و به جای کلم بروکلی، باکتری و انگل بروکلی قورت ندهیم. حالا کلم های شسته را داخل یک قابلمه کوچک ریختته و آن را آب می کنیم تا جاییکه آب، سطح روی بروکلی ها را بگیره و روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم. یکی دو دقیقه بعد از جوش آمدن آب، کلم ها را آبکش کرده و داخل ظرفی از آب یخ قرار می دهیم. اینطوری بروکلی ها کاملاً پخته و ترد و بسیار خوشمزه می شوند و اصلاً بوی بد کلم نمی دهند.

حالا کلم بروکلی ها، سیر و بلوچیز (من از بلوچیز گاو استفاده کرده بودم ولی اگه می تونستم زمان را به عقب برگردونم حتماً از بلوچیز بز استفاده می کردم آخه این یکیش خیلی خوشمزه تره) و را توی غذا ساز ریخته و یکی دو پالس می زنیم (توی مخلوط کن و آسیاب هم می شه، فقط سعی کنید زیاد پوره نشه، آخه دندان گیرش خوشمزه تره) بعد آبلیمو و نمک و در آخر، فندق و بادام را اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. توی این مرحله پستو حالت خمیری و کمی غیر منسجم داره ولی طعمش خوب و قابل قبوله، اگر مایلید بافتش کمی منسجم تر و روان تر باشه هر میزان که مد نظرتونه روغن زیتون بریزید، من چون از روغن زیتون بودار استفاده کردم 3 قاشق غذاخوری بیشتر نریختم تا عطر بلوچیز را ازبین نبرده باشم...

روی پاستای آبکش شده بریزید و یا کمی مرغ را بخارپز کرده و با این پستو نوش جان کنید، البته اگر تونستید طاقت بیارید و خالی خالی نخورید! من معمولاً نمی تونم از دست خودم نجاتشون بدم !

رسپی از www.cheftayebeh.ir؛با کمی تغییر

 




طبقه بندی: دسر و پیش غذا
برچسب ها: دیپ

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();