تبلیغات
کُنــج خــونه - thai sweet chili sause
تازه های کُنــج خــونه


ترجمه فارسیش می شه: سس فلفل قرمز شیرین تایلندی

این سس فقط از قسمت نوک باریک یک نوع از فلفل تایلندی، شبیه فلفل قرمز خودمان؛ اما کاملاً شیرین (و البته بدون بوی تند فلفل)، تهیه می شه و داخلش پر از پایپ (ترکیب گوشت و تخم) همین فلفل هست . غلیظه و حالت چسبنده ای داره و همون طور که روی عکس لببلش می بینید، جون میده برای کنتاکی و غذاهای گوشتی سرخ شده. طعم اون کمی شیرین (نه از نوع شیرینی شکر بلکه از نوع شیرینی پاپریکا) است و بوی خاصی می ده که فکر کنم مربوط به نوع فلفلشه

مواد تشکیل دهنده ای در پشت لیبل ذکر شده: فلفل قرمز تایلندی، شکر، آب، نمک، تنظیم کننده اسیدی،  سیر و تغلیظ دهنده نشاسته ذرت هست.

من از این سس در پاستا، غذاهای برشته، سس سالاد و املت گوجه فرنگی استفاده می کنم که خیلی خوب می شه. امیدوارم شما هم از تجربش لذت ببرید. 




طبقه بندی: خوراکی های خاص!!!
برچسب ها: چاشنی های خاص

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();