تبلیغات
کُنــج خــونه - سس بالزامیک
تازه های کُنــج خــونه

این دیگه از اون سس های مشهور و کمیابه که حتماً باید تست کنید. خیلی خیلی عالیه و از محبوبترین سس های آلمانیه که از انگور سیاه گرفته می شه. برخلاف اسمش ابداً شبیه به سرکه بالزامیک نیست (گرچه از مواد اولیه اونه). کاملاً شیرین، لایت و یه طعم دودیه خفیفی داره که من عاااااااشقشم... پشت لیبلش کلی از محصول خودشون تعریف کردند که انصافاً به حق بوده، همچنین مواد تشکیل دهنده را به دقت توضیح داده که شامل: سرکه مدنا (همون بالزامیک خودمون)، آب، عصارهانگور سیاه، روغن زیتون، نمک، شکر، گلوکز، تنظیم کننده های اسیدی استات و یک ادویه مخصوص

غلظت این سس، در حد سس های گوجه خودمونه و کاملاً برای درست کردن غذاهای برشته و کبابی مطلوبه، البته این سس را قبل از طبخ گوشت، برای ترد و مزه دار کردن آن به کار می برند یعنی به فرایند خوشمزه باربیکیو کمک زیادی می کنه. 

من از ترکیب این سس با مایونز و کمی کنجد خام برای سس سالاد کاهو  استفاده می کنم،گرچه رنگ سس را کمی تیره می کنه ولی در عوض وقتی ازش استفاده می کنم، مثل این می مونه که تمام ترکیبات بالا را جزء به جزء داخل سس سالاد می ریزم و با کاهو می خورم، که خیلی خوب می شه. امتحان کنید!




طبقه بندی: خوراکی های خاص!!!
برچسب ها: چاشنی های خاص

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();