تبلیغات
کُنــج خــونه - بنیه کدو
تازه های کُنــج خــونه
بنده شخصاً هر چندهزار سال یکبار این غذا را درست می کنم... 

آخه کالریش انفجاریه و اینکه وقتی بهش می رسی، بتونی جلوی خودتو بگیری امری است ناممکن!!!!


راستش نمی دونم اصالت این غذا مال کدوم کشوره اما برای هرجا که باشه معلومه کشور خوش سلیقه هایِ خوشمزه پسندِ پر کالری خور، بوده! 

اما به هرحال خمیر بنیه رو میتونید برای سوخاری كردن اكثر سبزیجات و میوه ها و گوشتها به كار ببرید...

كدو سبز چهار-پنج عدد

آرد 100 گرم (یك لیوان سر خالی)

نشاسته ذرت 50 گرم (ده ق چ)

بیكینگ پودر 2 ق چ

تخم مرغ 2 عدد

شیر 100 میلی لیتر (نصف تا سه چهارم لیوان)

نمك و فلفل

آرد رو با نشاسته ذرت مخلوط می کنیم و نمك و فلفل و بیكینگ پودر و تخم مرغ رو توش ریخته و هم میزنیم و نصف لیوان شیر را داخل مواد می ریزیمو باز هم می زنیم. اگه مخلوط سفت بود کم کم اونقدر شیر اضافه می کنیم تا مخلوط به غلظت ماست بشه (یادتون باشه نباید خمیر بنیه خیلی شل و روان باشه چون در اینصورت مواد روی کدوها نمی خوابه و نبایدم خیلی سفت باشه چون کل سطح کدو را یک لایه ضخیم خمیری می گیره که خیلی خوشایند نیست)كدوها رو با پوست حلقه حلقه می کنیم (فرقی نداره با چه ضخامتی) اگه كدو خیلی دوست دارید میلی متری برش نزنید كه طعم كدوش مشخص تر باشه. ولی نازكتر باشه سریعتر میپزه

هر بار چند تا دونه از كدوها رو توی كاسه بنیه ریخته و با چنگال بلند كرده تكون میدیم كه اضافیش بچكه و بعد با حرارت ملایم سرخشون میكنیم

وقتی تو روغن میافتن پف میكنن و بعد كم كم طلایی میشن. پشت و روشون میكنیم تا هر دو طرف ترد شه و بعد روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه. بنیه تا وقتی كه گرمه خیلی خوشمزه است پس لحظه آخر سرخش كنید و سریع سرو كنید. كاورش ترده و لایه داخلیش كه با كدو تماس داشته نرم و آبداره. كدو كمی پخته و كمی تردی داره ... دركل خوردنش لذت خاصی داره

 

رسپی از http://www.cheftayebeh.ir




طبقه بندی: آشپزی ملل

  • var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-153829-9']); _gaq.push(['_setDomainName', 'zohrehshirvani.mihanblog.com']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();